Pora Pora | Launch

in News
12 oktober. Een dag die al heel lang dikgedrukt, onderstreept met een groot hartje ernaast getekend in onze agenda geschreven staat! Een spannende dag, want vandaag is de dag dat we onze droom, alle uren aan frustratie en werk het grote wijde web op sturen. Mogen wij aan jullie voorstellen onze trots: www.porapora.nl

Een webshop; gevuld met de leukste, unieke, duurzame en speelse kinderkleding merken welke wij, Kaylee & Saskia met veel zorgvuldigheid hebben uitgezocht voor jou!

Het zijn items waar wij zelf ontzettend blij van worden en we beloven stellig, we zijn best een beetje kritisch! Pora Pora staat voor inspiratie, creativiteit, speels, on trend en behulpzaam zijn. We hebben zo ons eigen idee over het stylen van je kind op een unieke en speelse manier en daarbij willen we jullie ook bij helpen. Niet iedereen heeft de tijd, zin of inspiratie om hier mee bezig te gaan. Hoe kunnen we inspirerend en behulpzaam zijn voor anderen? Dit proberen we telkens in gedachten mee te nemen voor we weer een pad inslaan met Pora Pora. Ideeën genoeg vanuit onze kant, tijd hebben we beide hiervoor gemaakt en nu het zover is dat we ook daadwerkelijk online zijn kunnen we gaan bouwen aan de Pora Pora Club! Want dat is wat we graag zouden willen. Een online (en mogelijk in de toekomst ook offline) club te vormen met elkaar waarin inspiratie, verbinding, creativiteit en humor samenkomen. Volg ons op instagram @porapora.nl om geïnspireerd te raken wanneer het aankomt op kinderfashion. Kleine sidenote; we konden het niet laten om ook wat mommy items toe te voegen aan shop, twinning is winning toch?!

Dit klinkt natuurlijk (als je het mij vraagt) allemaal heel easy en gezellig. Nou dat is mooi want zo moet het ook overkomen. We willen gaan voor professionaliteit maar voor ons hoort daar ook een een stukje realheid bij.
Daarom zal ik jullie ook verblijden met onze 3 grootste missers in het afgelopen half jaar wanneer het aankomt op het starten van een webshop. Knoop ze goed in je oren want wie weet kan je ze ooit nog in je voordeel gebruiken:

1: ‘We dachten dit wel even te doen’. Als je het mij vraagt een echte dooddoener en deze vlieger gaat ook niet helemaal op voor ons. Toen we starten met Pora Pora wisten we best dat we beide kritisch en perfectionistisch waren. Dus op tijd beginnen, de juiste mensen inschakelen en hard werken.. moet goed komen.
En goed komen doet het ook maar ondanks de inschatting van ja het kost veel tijd, hebben we ons alsnog vergist in de diversiteit aan taken en benodigde kwaliteiten om professioneel voor de dag te komen. Dus misschien hadden we ons iets beter moeten voorbereiden en die bulk van nieuwe uitdagende taken die op ons pad zijn gekomen de afgelopen tijd, dan was de frustratie soms wat minder geweest schat ik zo in. 

2: Het altijd tellende advies; als je maar je gevoel volgt dan zit het wel goed. Hoe vaak ik die zin in mijn leven al tegen anderen heb uitgesproken, echt die telling ben ik allang kwijt. Dit is ook iets wat ik altijd heel sterk kan voelen. Maar toen kwam het aan op onze eigen kwetsbaarheid, spannende en bepaalde keuzes die je moet gaan maken. En onze meest gemaakte fout de afgelopen maanden is dan toch echt: NIET afgaan op dat gevoel maar je verstand of het ‘verstand’ van een ander je teveel laten beïnvloeden. En elke keer weer kwamen we na een bepaalde periode terug op het stukje; we wisten het wel, we hadden toen veel meer mogen vertrouwen op ons gevoel. Wij voelen wel wat goed is voor ONS bedrijf. Keuzes die gingen over het wel of niet blijven hangen in oude patronen wat betreft andere werkplekken, het niet durven loslaten van die stabiliteit. Maar ook keuzes die gingen over het doen van inkopen, past dit bij ons? Staan wij hier voor? En ja, dus soms ook met pijne buik en gierende banden terug om die fouten dan weer recht te zetten.
Nu ga ik het dus nog 1 keer tegen mezelf en ook tegen jullie zeggen; Yes, je eigen gevoel zit ALTIJD goed! Verspil niet teveel tijd aan alles wat je niet voelt. Want je weet best wat goed is. 

3: De derde en voor ons de meest lastige denk ik. Focus houden. Wat begint als een klein idee wordt al snel groter en groter. Dromen is goed maar focus houden en durven starten met iets waarvan je weet dat het goed is en vanuit daar durven te groeien is nog beter zijn we achter gekomen. We hebben menig momenten kritisch moeten kijken naar waar onze focus nu echt moet liggen om zo ook bij onze eerste droom te blijven; wat we doen, doen we goed! En soms met pijn in het hart hebben we ook (voor nu) dan weer afscheid genomen van te gekke ideeën. Maar echt, houd je focus! Er komt vanzelf ruimte om te kunnen groeien maar mijn moeder zei vroeger altijd al: alles wat je aandacht geeft groeit. Of kwam die fantastisch quote gewoon langs op mijn instagram feed? All good, maar ik denk dus dat vanuit dat perspectief focus houden zo slecht nog niet is.