Veelgestelde vragen

Dat kan bij Pora Pora gelukkig heel gemakkelijk. Is het item niet naar je zin of wil je toch liever een andere maat? Laat het ons weten via het contact formulier. Laat in je e-mail weten om welk item het gaat en optioneel kan je aangeven wat de reden van je retour is. Wij nemen binnen maximaal 24 uur contact met je op en zullen je de verdere instructies (zoals de adresgegevens voor de retourzending) toesturen. Als we je nog verder kunnen helpen met bijvoorbeeld een andere maat zullen we dit ook direct kunnen afstemmen samen. Let op: Items die terugkomen dienen ongedragen, onbeschadigd en inclusief het originele kaartje retour te komen.
Wat de reden ook is van je retour je hebt 14 dagen na ontvangst van je pakketje de tijd om je pakket te retourneren naar Pora Pora.
Dat kan zeker maar is natuurlijk wel afhankelijk van de beschikbaarheid in maat. Wil je snel zekerheid hierover; neem contact op via ons contactformulier en we helpen je graag!
Pora Pora doet haar uiterste best de pakketjes zo snel mogelijk bij onze klanten thuis te krijgen. Bestellingen die voor 14:00 uur gedaan worden, worden op werkdagen nog dezelfde dag verzonden. Daarna gaan andere mensen aan de slag met jullie leuke pakketjes, zoals de DHL vervoerders. We zijn dus ook altijd nog een beetje afhankelijk van die hardwerkende mensen. Wanneer we zelf om wat voor reden dan ook niet kunnen voldoen aan deze aangegeven levertijd zullen we dit altijd zo snel mogelijk laten weten.
Pora Pora brengt per pakketje verzendkosten in rekening. De hoogte van deze prijzen zien er als volgt uit: 5,95 euro voor bestellingen onder de 100 euro Gratis verzending bij besteding vanaf 100 euro
Dat is niet fijn! Dus dat gaan we natuurlijk samen proberen op te lossen. Stuur ons eerst een mailtje naar hello@porapora.nl en we gaan ons uiterste best doen samen tot een goede oplossing te komen. Lukt dit niet? Dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via deze link.
Dat kan altijd. We staan altijd klaar voor onze leukste klanten. De snelste manier is om ons contactformulier in te vullen. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

If You Have More Questions

Quisque volutpat mattis eros