Over onsPora Pora

Hi!

Welkom bij Pora Pora. Mijn webshop met de tofste en meest unieke kinderkleding. Ik, Saskia, ben al heel mijn leven gek op mooie outfits, kleding en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb veel liefde en oog voor kwaliteit wat betreft kleding. Vanuit deze liefde heb ik de mooiste kinderkleding voor jou samengesteld. Ik kon natuurlijk mama, de vrouw achter haar kids, ook niet vergeten dus ook hiervoor heb ik een plekje gemaakt in mijn webshop.

Ik ben op zoek gegaan en uitgekomen bij prachtige nieuwe- en meer bekende merken met oog op duurzaamheid. Zowel dichtbij huis als iets verder weg. Ik ben daarnaast altijd op zoek naar de pareltjes in de wereld!

Wie ben ik?
Energiek, enthousiast, ambitieus met een enorme liefde voor fashion en creativiteit. Al jaren kriebelde het, ik moest echt iets doen met die passie voor fashion en de drang om te ondernemen. Uren brainstormen, kritisch bijsturen maar vooral mijn dromen vertalen naar plannen. En zo is dit avontuur begonnen, Pora Pora was geboren. De naam Pora Pora is ontstaan uit weer een andere liefde, namelijk de liefde voor twee mini meisjes: Pomme Lou (PO) en Zara Noe (RA). Dit zijn mijn dochters.

Mijn missie
Ken je dat gevoel dat je deur uitloopt, wetende dat je outfit on point is? Dat wil je, dus ik ben er ook van overtuigd dat je dit gevoel op je kinderen kan overbrengen. Net dat stukje zelfvertrouwen extra! Met dat gevoel wil ik jou en je kids helpen! Het oneindig combineren van kledingstukken, met zorg uitgezocht en persoonlijk contact, in verbinding staan met elkaar. Dat kan, en gewoon op één online platform bij Pora Pora!

En wat nog meer?
Naast mijn webshop help ik jou met het bedenken van outfits. Heb je moeite met combineren en wil je graag inspiratie? Of wil je gewoon verrast worden door leuke outfits? Via DM @poraporanl kom je heel makkelijk in contact met mij. Je ontvangt binnen no time een paar toffe outfits. Ik denk graag met je mee! Voel je dus vrij om een berichtje te sturen via een DM of via het contactformulier. Ook wanneer je vindt dat iets beter kan of wanneer je iets leuks wilt delen over jouw Pora Pora ervaringen. Ik kijk ernaar uit jou te spreken en jou te helpen met het bedenken van hele toffe combinaties!

Veel liefs,
Saskia

Pora Pora Merken

Trots op onze samenwerking met deze toffe merken


Dit ben ik

Saskia

Creatief, mama van 2, energiek, maar vooral fashionlover

Saskia

Wat klanten zeggen over ons