Pora Pora | Blog | 3 ways to style | The Gingham Bodysuit

in News

Het koude weer is alweer in aantocht. We zijn ontzettend verwend met een super mooie en vooral ook lange zomer. En die koudere dagen vragen toch echt weer om een andere invulling en indeling van je kledingkasten. Ik moet zelf altijd wel weer even schakelen om de overstap te kunnen maken naar een wintercollectie, om de juiste vibe te pakken te krijgen om ook de winterlooks weer te gaan rocken! Ook mijn kids hebben daar altijd wat moeite mee. Mammm ik wil vandaag gewoon dat rokje nog aan! Of nee niet die dikke laarzen, sandalen wil ik vandaag. Uh, schat kijk eens naar buiten? Het regent dus sandalen lijken me niet de meest ideale keuze voor dit moment.

Maar wat zijn nu de trends deze winter? Welke kleuren gaan we veel zien en welke stoffen? Ik ben er natuurlijk weer even ingedoken. Denim is helemaal hot! En je gaat ook weer veel leuke printjes zien. Dus hier komen 3 toffe winter lookjes voor de mini’s .. zo kan je de kasten gemakkelijk winterproof maken! En om het nog wat gemakkelijker te maken is het een 3 ways to style geworden.

Dus 1 item  →  in 3 verschillende looks.

Vandaag in de spotlight:
‘De Gingham Bodysuit blouse van The Simple Folk’

Look 1
: We zijn allemaal wel eens in de mood voor wat boevenstreken. Tenminste mijn meiden wisselen de prinsessendagen graag af met rauwe buitenspeeldagen en boevenstreken. Dat voel je vaak al in de ochtend.. Mijn advies - ga op zulke dagen ook juiste voor een passende outfit bij deze mood. Als je het mij vraagt zijn dit namelijk de lookjes waarmee je kids er het meest ‘knuffelbaar’ uit zien. En dat hebben ze nodig op zo’n dag anders plak je ze nog achter het behang namelijk. Dus… de ondeugende look? Check deze dan: 

Bodysuit: The Simple Folk - De Gingham Bodysuit
Tuinbroek: The Simple Folk  - The Oversized Denim Dungeree 
*De wit halfhoge boots zijn heel tof hieronder maar je kunt ook zeker gaan voor Dr Martens, Donsjes of een paar leuke sneakers. 

Look 2: Wil je gaan voor wat meer comfort. Want de eeuwige strijd die volgens mij in ieder huis wel een keer ontstaat is de strijd rondom het statement: ik draag alleen nog maar ZACHTE broeken. En ook zachte/chillen broeken kunnen natuurlijk trendy en on point zijn. Geloof me.. Want deze is echt te gek! Die wil je zelf ook. Daarnaast is het tegemoet komen van de wil van je kids ook soms een mooie bijkomstigheid. Scheelt in ieder geval weer wat trukendoos taferelen. Dus een look waarmee je gegarandeerd gaat scoren? Check deze:

Bodysuit: The Simple Folk - De Gingham Bodysuit
Broek: The Simple Folk  - The Etta Trousers 
*De wit halfhoge boots zijn heel tof hieronder maar je kunt ook zeker gaan voor Dr Martens, Donsjes of een paar leuke sneakers.

One way te gaan dan nog! Ik denk dat ik bij deze de gulden middenweg heb proberen te vinden. Tussen de stoere denim look maar wel eentje waarbij ook de kids blij kunnen zijn. Want ze zijn er…een fijne, ruime jeans. De blouse van The Simple Folk is als je het mij vraagt echt een eye catcher bij elke outfit. De zachte stof zit heerlijk, door de drie drukknopen bij het kruis blijft hij mooi zitten in iedere (tuin)broek en door het kolletje is hij in de wintermaanden ook net wat warmer.

Look 3: stoer, chill EN trendy! Check deze:

Bodysuit: The Simple Folk - De Gingham Bodysuit
Broek: Your Wishes - Dana jeans 
De bonte donsjes geven de look gelijk wat meer winter gevoel. Ook als de broek nog wat lang valt geef je je kids wat meer lengte met deze hoge, brede schoen.

 

 

THANK ME LATER